Examentraining Nederlands

Voor examentraining Nederlands kun je bij ABC’tje terecht. De examentrainingen zijn op drie dagdelen, verdeeld over twee dagen. De training is niet alleen bedoeld voor leerlingen met dyslexie, hoewel zij er wel extra bij gebaat zijn. Nederlands vormt een kernvak en de leerling zakt met meer dan één onvoldoende in de kernvakken (wiskunde, Engels en Nederlands). Daarnaast moet een leerling een gemiddeld CSE-cijfer van 5,5 behalen.

Programma dag 1

9:00 uur
inloop                                                                                       
9:15 uurwelkom met koffie/thee
9:30 uurtheorie
10:30 uurexamen 1 ( gezamenlijk)
12:30 uurlunch (inclusief)
13:15 uurevaluatie examen 1
14:00 uurexamen 2
16:30 uurafsluiting


 Programma dag 2

9:00 uur
inloop                                                                                       
9:15 uurwelkom met koffie/thee
9:30 uurresultaten examen 2
10:00 uurexamen 3
13:00 uurafronden examen 3
13:15 uurafsluiting

Na deze bijeenkomst volgt een eindrapport met daarin de resultaten van examen 3. In dit eindrapport neem ik tevens een sterkte-zwakteanalyse van de leerling op. Dit eindrapport stuur ik per mail. Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting op het rapport dan geldt daarvoor het uurtarief.

In het geval dat de leerling geen voldoende haalt bij het CSE-cijfer (dit geldt dus niet voor het eindcijfer), krijgt hij de kosten excl. inschrijfgeld retour.

De groep zal bestaan uit maximaal vijf leerlingen. De training gaat door bij minimaal drie inschrijvingen. (Op basis van prognose kan het gebeuren dat ik een leerling niet kan inschrijven voor deze groepstraining. Mocht dit aan de orde zijn, dan maak ik geheel vrijblijvend een voorstel voor examentraining op maat.)

Bereid je voor op een geslaagd 2016!

Houd voor de data van de examentrainingen het Nieuws bij ABC'tje in de gaten of schrijf je nu alvast in.

Van Advies naar Aanpak

Van Begrip naar Begeleiding

Van Consultatie naar Coaching